Accountinstellingen testen

Als u naar de instellingen gaat op de tabpagina - LibreOffice Writer - Standaardbrief e-mail, kunt u op de knop Instellingen testen drukken om uw instellingen te testen.

(Keuzelijst Resultaten)

In de bovenste keuzelijst ziet u de resultaten van de testsessie.

Fouten

In de keuzelijst Fouten ziet u een uitleg van eventuele fouten die zich voordeden tijdens het testen van de instellingen.

Stoppen

Klik op de knop Stoppen om een testsessie handmatig stop te zetten.