Accountinstellingen testen

Wanneer u instellingen invoert op het tabblad - LibreOffice Writer - Standaardbrief E-mail, kunt u op de Instellingen testen klikken om uw instellingen te testen.

(Keuzelijst Resultaten)

In de bovenste keuzelijst ziet u de resultaten van de testsessie.

Fouten

In de keuzelijst Fouten ziet u een uitleg van eventuele fouten die zich voordeden tijdens het testen van de instellingen.

Stoppen

Klik op de knop Stoppen om een testsessie handmatig stop te zetten.