Serververificatie

Op het tabblad - LibreOffice Writer - Standaardbrief E-mail, klik op de knop Server authenticatie om de serverbeveiligingsinstellingen op te geven.

De server voor uitgaande e-mail (SMTP) vereist verificatie

Schakelt de authenticatie in die vereist is om e-mail te verzenden via SMTP.

De server voor uitgaande e-mail (SMTP) vereist aparte verificatie

Selecteer of er voor uw SMTP-server een gebruikersnaam en wachtwoord vereist is.

Gebruikersnaam

Voer de gebruikersnaam voor de SMTP-server in.

Wachtwoord

Voer hier het wachtwoord voor de gebruikersnaam in.

De server voor uitgaande e-mail gebruikt dezelfde verificatie als de server voor inkomende e-mail.

Selecteer of u eerst uw e-mail moet lezen voordat u e-mail kunt verzenden. Deze methode wordt ook wel "SMTP na POP3" genoemd.

Servernaam

Voer de servernaam van uw POP 3- of IMAP-mailserver in.

Poort

Voer de poort op de POP3- of IMAP-server in.

POP 3

Specificeert dat de server voor inkomende e-mail gebruik maakt van POP 3.

IMAP

Specificeert dat de server voor inkomende e-mail gebruik maakt van IMAP.

Gebruikersnaam

Voer de gebruikersnaam voor de IMAP-server in.

Wachtwoord

Voer het wachtwoord in.