Serververificatie

Klik op de knop Serververificatie op de tabpagina - LibreOffice Writer - Standaardbrief e-mail, om de instellingen voor de beveiliging van de server op te geven.

De server voor uitgaande e-mail (SMTP) vereist verificatie

Schakelt de verificatie in die vereist is om e-mail via SMTP te versturen.

De server voor uitgaande e-mail (SMTP) vereist aparte verificatie

Selecteer of er voor uw SMTP-server een gebruikersnaam en wachtwoord vereist is.

Gebruikersnaam

Voer de gebruikersnaam voor de SMTP-server in.

Wachtwoord

Voer hier het wachtwoord voor de gebruikersnaam in.

De server voor uitgaande e-mail gebruikt dezelfde verificatie als de server voor inkomende e-mail.

Selecteer deze optie als u uw e-mail eerst moet lezen voordat u e-mail kunt versturen. Deze methode wordt ook 'SMTP after POP3' genoemd.

Servernaam

Voer de servernaam van uw POP 3- of IMAP-mailserver in.

Poort

Voer de poort op de POP3- of IMAP-server in.

POP 3

Specificeert dat de server voor inkomende e-mail gebruik maakt van POP 3.

IMAP

Specificeert dat de server voor inkomende e-mail gebruik maakt van IMAP.

Gebruikersnaam

Voer de gebruikersnaam voor de IMAP-server in.

Wachtwoord

Voer het wachtwoord in.