OpenCL

OpenCL is een technologie om berekeningen op grote werkbladen te versnellen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies - LibreOffice - OpenCL.

OpenCL™ is de eerste open, licentievrije standaard voor multi-platform, parallelle programmering van moderne processors, gevonden in personal computers, servers en hand- en ingebouwde apparaten. OpenCL (Open Computing Language) verbetert de snelheid en het reactievermogen voor een breed spectrum van toepassingen, in tal van marktcategorieën van spel en entertainment tot aan wetenschappelijke en medische software

Notitiepictogram

voor meer informatie over OpenCL, bezoek de OpenCL pagina

Waarschuwingspictogram

Deze helppagina heeft verder werk nodig voor de juistheid en voltooiing. Sluit u aan bij het LibreOffice-project en help ons om de ontbrekende informatie te schrijven. Ga naar onze internetpagina voor het schrijven van Help-inhoud.