Online-update

Specificeert een aantal opties voor de automatische notificatie en download van online-updates naar LibreOffice.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies - LibreOffice - Online bijwerken.

note

Online Update is a module that is installed by default.

Online Update Options

Automatisch op updates controleren

Selecteer de optie om regelmatig op online-updates te controleren, en selecteer vervolgens hoe vaak LibreOffice op online-updates moet controleren. LibreOffice controleert eenmaal per dag, week of maand, zodra er een werkende internetverbinding gedetecteerd wordt. Als u een verbinding met het internet maakt via een proxyserver, stelt u de proxy in via - Internet - Proxy.

When an update is available, an icon in the menu bar Update Icon displays some explaining text. Click the icon to proceed.

Als u de selectie opheft, wordt het pictogram uit de menubalk verwijderd.

Elke dag

Er wordt eenmaal per dag een controle uitgevoerd.

Elke week

Er wordt eenmaal per week een controle uitgevoerd. Dit is de standaardinstelling.

Elke maand

Er wordt eenmaal per maand een controle uitgevoerd.

Nu controleren

Er wordt nu een controle uitgevoerd.

Download Destination

Geeft de geselecteerde map voor gedownloade bestanden weer.

Updates automatisch downloaden

Activeer het automatisch downloaden van updates naar een gespecificeerde map.

Wijzigen

Click to select the destination folder for downloaded files.

User Agent

Enable the check to send information about your LibreOffice version, operating system and basic hardware. This information is used to optimize the download.