Standaardbrief E-mail

Specificeert de gebruikersinformatie en serverinstellingen voor het verzenden van standaardbrieven als e-mailberichten.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Open een tekstdocument, kies - LibreOffice Writer - Standaardbrief E-mail.

Gebruikersgegevens

Voer de gebruikersinformatie in die u wilt gebruiken wanneer u e-mail verzendt.

Uw naam

Voer uw naam in.

E-mailadres

Voer uw e-mailadres in voor antwoorden.

Stuur antwoorden naar een ander e-mailadres

Gebruikt het e-mailadres dat u in het tekstvak Antwoordadres invoert als e-mailadres voor antwoord.

Antwoordadres

Voer het adres in dat moet worden gebruikt voor e-mailantwoorden.

Uitgaande e-mailserver (alleen SMTP)

Geef de serverinstellingen op voor uitgaande e-mails.

Servernaam

Voer de SMTP-servernaam in.

Poort

Voer de SMTP-poort in.

Beveiligde verbinding gebruiken

Gebruikt, indien beschikbaar, een beveiligde verbinding om e-mails te verzenden.

Serververificatie

Opent het dialoogvenster Serverauthenticatie waar u de serverauthenticatie-instellingen voor beveiligde e-mail kunt specificeren.

Instellingen testen

Opent het dialoogvenster Accountinstellingen testen om de huidige instellingen te testen.