Taalinstellingen

Definieert de eigenschappen voor aanvullende talen.

note

De tabpagina's Zoekopties voor Japans en Aziatische lay-out zijn alleen zichtbaar als de optie Ondersteuning voor Aziatische taal op de tabpagina Talen is geactiveerd en het dialoogvenster Opties wordt heropend. De tabpagina Complexe tekstlay-out is alleen zichtbaar als CTL-ondersteuning is ingeschakeld.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies - Taalinstellingen.

Talen

Definieert de standaardtalen en enkele andere landinstellingen voor documenten.

LinguĂŻstiek

Specificeert de eigenschappen van de spelling, thesaurus en woordafbreking.

Zoekopties voor Japans

Hier selecteert u de zoekopties voor Japans.

Deze opdrachten zijn alleen toegankelijk nadat u ondersteuning voor Aziatische talen heeft ingeschakeld in - Taalinstellingen - Talen.

Aziatische lay-out

Hier selecteert u de typografische standaardinstellingen voor Aziatische tekst.

Deze opdrachten zijn alleen toegankelijk nadat u ondersteuning voor Aziatische talen heeft ingeschakeld in - Taalinstellingen - Talen.

Complexe-tekstlay-out

Definieert de opties voor documenten met complexe-tekstlay-outs.

LanguageTool Server-opties

Definieert de eigenschappen voor de LanguageTool-server.

DeepL Server-opties

Definieert de eigenschappen voor de DeepL-server.

Herstellen

Herstelt wijzigingen die in het huidige tabblad zijn aangebracht, naar de wijzigingen die van toepassing waren toen dit dialoogvenster werd geopend.