Standaardkleuren

U kunt hier kleuren toekennen aan de gegevensreeksen. De instellingen worden alleen toegepast op alle nieuw gemaakte diagrammen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies - Diagrammen - Standaardkleuren.

Diagramkleuren

Hier ziet u alle beschikbare kleuren voor de gegevensreeksen. Selecteer een gegevensreeks als u de kleur ervan wilt veranderen. Selecteer de gewenste kleur uit de aangrenzende kleurentabel.

Kleurentabel

Deze tabel wordt gebruikt voor het vervangen van diagramkleuren voor de geselecteerde gegevensreeksen. Als u bijvoorbeeld gegevensreeks 6 selecteert en dan op de kleur groen 8 klikt, wordt de oude kleur van de gegevensreeks vervangen door groen 8. De naam van de geselecteerde kleur wordt getoond onder de kleurentabel.

Standaard

Herstelt de kleurinstellingen die werden gedefinieerd toen het programma werd geïnstalleerd.

warning

Sommige opties kunnen niet worden hersteld nadat ze zijn bewerkt. Bewerk de wijzigingen handmatig of klik op Annuleren en open het dialoogvenster Opties opnieuw.