Opties voor LibreOffice Calc

Definieert verschillende instellingen voor werkbladen, weer te geven inhoud en de cursorrichting na het invoeren van een cel. U kunt ook sorteerlijsten definiëren, het aantal decimalen bepalen en de instellingen voor het vastleggen en markeren van wijzigingen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Open een werkblad en kies - LibreOffice Calc.

Algemeen

Definieert algemene instellingen voor werkbladen.

Standaarden

Definieert standaardinstellingen voor nieuwe spreadsheet documenten.

Beeld

Geeft aan welke onderdelen van het LibreOffice Calc hoofdvenster worden weergegeven. U kunt ook waardenmarkeringen in tabellen weergeven of verbergen.

Berekenen

Bepaalt de berekeningsinstellingen voor werkbladen. Definieert het gedrag van werkbladen met terugkerende verwijzingen, de datuminstellingen, het aantal decimalen en of er rekening moet worden gehouden met kleine en hoofdletters bij het zoeken in werkbladen.

Formule

Definieert formule syntax- en laadopties voor LibreOffice Calc.

Sorteerlijsten

Alle gebruikergedefinieerde lijsten worden weergegeven in het dialoogvenster Sorteerlijsten. U kunt ook uw eigen lijsten samenstellen en bewerken. Alleen tekst kan worden gebruikt voor sorteerlijsten, geen getallen.

Wijzigingen

Het dialoogvenster Wijzigingen geeft verschillende opties voor het markeren van wijzigingen in documenten.

Compatibiliteit

Definieert compatibiliteit opties voor LibreOffice Calc.

Raster

Stelt de instellingen in voor het configureerbare raster op uw documentpagina's. Met dit raster kunt u de exacte positie van uw objecten te bepalen. U kunt dit raster ook uitlijnen met het "magnetische" vangraster.

Afdrukken

Bepaalt de printerinstellingen voor werkbladdocumenten.

Herstellen

Herstelt wijzigingen die in het huidige tabblad zijn aangebracht, naar de wijzigingen die van toepassing waren toen dit dialoogvenster werd geopend.