Laden/Opslaan opties

Voer hier uw algemene Laden/Opslaan-instellingen in.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies - Laden/Opslaan.

Algemeen

In de sectie Algemeen kunt u verscheidene standaardinstellingen voor het opslaan van documenten selecteren, evenals het standaard bestandstype.

VBA-eigenschappen

Specificeert de algemene eigenschappen voor het laden en opslaan van Microsoft Office-documenten met VBA-code (Visual BASIC for Applications).

Microsoft Office

Specificeert de instellingen voor het importeren en exporteren van Microsoft Office en andere documenten.

HTML-compatibiliteit

Definieert de instellingen voor HTML-pagina's.

Herstellen

Herstelt wijzigingen die in het huidige tabblad zijn aangebracht, naar de wijzigingen die van toepassing waren toen dit dialoogvenster werd geopend.

warning

Sommige opties kunnen niet worden hersteld nadat ze zijn bewerkt. Bewerk de wijzigingen handmatig of klik op Annuleren en open het dialoogvenster Opties opnieuw.