Navigator voor documentoverzicht

Alle inhoud van het Navigator-venster wordt hier "categorieën" genoemd, of het nu gaat om koppen, werkbladen, tabellen, frames, afbeeldingen, OLE-objecten, secties, hyperlinks, verwijzingen, indexen, opmerkingen of tekenobjecten.

De Navigator geeft de typen objecten weer die in een document zijn opgenomen. Als er een plusteken naast een categorie staat, geeft dit aan dat er tenminste één dergelijk object bestaat. Als u de muisaanwijzer op de categorienaam laat rusten, wordt het aantal objecten weergegeven in een uitgebreide tip.

Open een categorie door op het plusteken te klikken. Als u alleen de ingaven in een bepaalde categorie wilt bekijken, selecteer dan de categorie en klik dan op het pictogram Beeld Inhoud navigatie. Tot u weer op het pictogram klikt, zullen alleen de objecten van deze categorie getoond worden.

U kunt de Navigator aan een willekeurige documentrand vastzetten of er weer een vrijstaand venster van maken (dubbelklik op het grijze gebied). Wanneer de Navigator een vrijstaand venster is, kunt u het formaat ervan wijzigen.