Documenten openen die in andere indelingen zijn opgeslagen

Met behulp van de volgende procedure kunt u een document openen dat in een andere indeling is opgeslagen:

1. Kies Bestand - Openen.

2. Selecteer een indeling in de keuzelijst Bestandstype.

3. Selecteer een bestandsnaam en klik op Openen.

Als u in de bestandsdialoogvensters een andere standaard bestandsindeling wilt weergeven, kiest u - Laden/Opslaan - Algemeen en selecteert u de gewenste indeling als standaardbestandsindeling.

Alle documenten in een map converteren

Open de Assistent, die u stapsgewijs door de bewerking leidt, om alle documenten uit Microsoft Word, Microsoft Excel of Microsoft PowerPoint te kopiëren en converteren naar documenten met de OpenDocument-bestandsindeling. U kunt een bron- en doelmap selecteren, aangeven of u documenten en/of sjablonen wilt converteren, en meer.