Knoppen aan werkbalken toevoegen

Om een pictogram zichtbaar te maken op een werkbalk

Open het contextmenu van de werkbalk (klik met rechts) en kies Zichtbare pictogrammen en selecteer vervolgens het pictogram dat u wilt weergeven.

Om een pictogram aan een werkbalk toe te voegen

1. Kies Extra - Aanpassen en klik op het tabblad Werkbalken.

2. Selecteer in het vak Doel de werkbalk die u wilt wijzigen.

3. Selecteer de opdracht die moet worden toegevoegd in het vak Beschikbare opdrachten. (Gebruik de vakken Categorie en/of Zoeken om de mogelijkheden te beperken.)

4. Klik op het pictogram Pijl naar rechts om de geselecteerde opdracht toe te voegen.

5. Het selectievakje in de lijst Toegewezen opdrachten bepaalt of de opdracht zichtbaar is op de werkbalk.

6. U kunt de lijst Toegewezen opdrachten opnieuw rangschikken door een opdrachtnaam te selecteren en op Naar boven of Omlaag te klikken.

7. Klik op OK.