Gegevens uit tekstdocumenten invoegen

U kunt tekst invoegen in andere types van documenten, zoals werkbladen of presentaties. Hou er rekening mee dat er een verschil is tussen het invoegen van tekst in een frame, in de cel van een werkblad of in de overzicht weergave van een presentatie.

Pictogram Plakken

Als u de indeling wilt selecteren waarin de inhoud van het klembord wordt geplakt, klikt u op de pijl naast het pictogram Plakken op de werkbalk Standaard of kiest u Bewerken - Plakken speciaal. Selecteer vervolgens de juiste indeling.

Tekst kopiëren met behulp van slepen en neerzetten