Textuur toevoegen aan diagrambalken

U kunt via afbeeldingen textuur toevoegen aan de balken in een grafiek of grafiek (in plaats van de standaardkleuren):

1. U kunt de bewerkingsmodus activeren door op het diagram te dubbelklikken.

2. Dubbelklik op een kolom van de kolommenreeks die u wilt bewerken. Alle kolommen van deze reeksen zijn nu geselecteerd.

Dubbelklik opnieuw op die kolom als u alleen die ene kolom wilt bewerken.

3. Selecteer in het contextmenu Objecteigenschappen. Kies dan het tabblad Gebied.

4. Klik op Afbeelding. Selecteer in de keuzelijst een afbeelding als textuur voor de momenteel geselecteerde balken. Klik op OK om de instelling te accepteren.