Fontwork

De werkbalk Fontwork wordt geopend wanneer u een Fontwork-object selecteert.

Fontwork-galerij

Pictogram Fontwork Gallerij

Opent de Fontwork Gallerij waar u een andere voorvertoning kunt kiezen. Klik op OK om de nieuwe eigenschappen toe te passen op uw Fontwork object.

Fontwork-vorm

Pictogram Fontwork-vorm

Opent de werkbalk Fontwork-vorm. Klik op een vorm om deze op alle geselecteerde Fontwork-objecten toe te passen.

Fontwork gelijke letterhoogten

Pictogram Fontwork gelijke tekenhoogten

Schakelt de letterhoogte van de geselecteerde Fontwork-objecten voor alle objecten van normaal naar dezelfde hoogte.

Fontwork-uitlijning

Pictogram Fontwork-uitlijning

Opent het venster Fontwork-uitlijning.

Klik om de uitlijning op de geselecteerde Fontwork-objecten toe te passen.

Fontwork-tekenafstand

Pictogram Fontwork-tekenafstand

Selecteer de tekenafstandwaarden om toe te passen op het Fontwork-object.

Custom: Opent the Fontwork-dialoog waar u een nieuwe waarde kunt invullen voor de tekenafstand.

Waarde: vul de waarde voor de Fontwork-tekenafstand in.

Extrusie aan/uit

Pictogram Extrusie aan/uit

Schakelt het 3D-effect aan/uit voor Fontwork-objecten.