Paginanummering

U kunt het dialoogvenster Paginanummers van de Rapportontwerper openen door Invoegen - Paginanummers te kiezen.

Tippictogram

Druk op Shift-F1 en zet de muis op een invoervak om de helptekst voor dat invoervak te zien.

Als u op OK klikt wordt een veld voor paginanummering ingevoegd. Als er geen kop- of voettekstgebied bestaat zal dat gebied, indien nodig, worden gemaakt.

U kunt op het gegevensveld klikken en het naar een andere positie in hetzelfde gebied slepen of de eigenschappen bewerken in het venster Eigenschappen.