Assistent Verbindingstype

Hiermee kunt u het verbindingstype voor de huidige database wijzigen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies in een databasevenster Bewerken - Database - Verbindingstype

De Assistent Verbindingstype bestaat uit drie pagina’s. U kunt niet alle instellingen uit één databasetype naar een ander databasetype overbrengen.

U kunt de Assistent bijvoorbeeld gebruiken voor het openen van een databasebestand in een indeling die doorgaans niet wordt herkend door een geïnstalleerde database.

Databasetype

Selecteer het type database waarmee u een verbinding wilt maken.

Geavanceerde eigenschappen

Op deze pagina kunt u enkele opties voor een database opgeven.

Overige instellingen

Definieert extra opties voor een gegevensbron.