Kolommen toepassen

In de gegevensbronverkenner kunt u een tabel kopiëren door deze te slepen en neer te zetten in de tabelcontainer. Het dialoogvenster Kolommen toepassen is het tweede venster van het dialoogvenster Tabel kopiëren.

Bestaande kolommen

Linker veld

Toont de beschikbare velden die u kunt opnemen in de gekopieerde tabel. Klik op de naam van het veld om het te kopiëren en klik vervolgens op de knop >. Klik op de knop >> om alle velden te kopiëren.

Rechter veld

Toont de velden die u wilt opnemen in de gekopieerde tabel.

Knoppen

Voegt het geselecteerde veld (> of < de knop) of alle velden (<< of >> knoppen) toe of verwijdert deze.

Volgende pagina