Assistent Rapport - Lay-out kiezen

Kies de lay-out uit verschillende sjablonen en opmaakprofielen, en kies een horizontale of verticale afdrukstand.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Klik op Assistent gebruiken om rapport te maken in een databasebestandsvenster.

Lay-out van gegevens

Definieert een set opmaakprofielen voor het rapport. Op basis van de opmaakprofielen worden lettertypen, achtergronden voor tabellen en meer toegewezen.

Lay-out van koptekst en voettekst

Definieert een paginalay-out voor het rapport. Paginalay-outs worden geladen uit sjabloonbestanden, waarmee een koptekst, voettekst en de achtergrond voor de pagina worden toegewezen.

Richting

De afdrukstand voor het rapport selecteren.

Liggend

Selecteert de afdrukstand Liggend voor het rapport.

Staand

Selecteert de afdrukstand Staand voor het rapport.

Meer over Assistent Rapport - Rapport maken