Assistent Rapport - Sorteeropties

Selecteer de velden waarop het rapport moet worden gesorteerd. Velden kunnen worden gesorteerd op maximaal vier niveaus, in oplopende of aflopende volgorde. Gegroepeerde velden kunnen alleen binnen de groep worden gesorteerd.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Klik op Assistent gebruiken om rapport te maken in een databasebestandsvenster.

Sorteren op

Selecteer het eerste veld waarop het rapport moet worden gesorteerd.

En daarna op

Selecteer een extra veld waarop het rapport moet worden gesorteerd.

Oplopend

Sorteert de veldinhoud in oplopende volgorde.

Aflopend

Sorteert de veldinhoud in aflopende volgorde.

Meer over Assistent Rapport - lay-out kiezen