Assistent Agenda

Start de Assistent om u te helpen bij het maken van een agendasjabloon. U kunt een agenda gebruiken om gespreksonderwerpen voor conferenties en vergaderingen te specificeren.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bestand - Assistenten - Agenda.

LibreOffice biedt een voorbeeldsjabloon voor agenda's die u naar wens kunt aanpassen. De Assistent biedt vele layout- en ontwerpopties voor het maken van documentsjablonen. In het voorbeeldvenster krijgt u een indruk van de voltooide agenda.

U kunt items in de Assistent op elk moment wijzigen. U kunt ook een gehele pagina overslaan of zelfs alle pagina's. In dat geval blijven de huidige of standaardinstellingen van kracht.

Assistent Agenda - Pagina-ontwerp

Specificeer een paginaontwerp voor de agenda.

Assistent Agenda - Algemene informatie

Vul hier de datum, tijd en plaats van de vergadering in.

Assistent Agenda - Op te nemen koppen

Geef de koppen aan die u wilt opnemen in de agenda.

Assistent Agenda - Namen

Specificeert de aanwezige personen op de agenda.

Assistent Agenda - Agenda-items

Specificeert de onderwerpen die op de agendasjabloon moeten worden afgedrukt.

Assistent Agenda - Naam en locatie

Kies de titel en locatie voor de agendasjabloon.

Vorige

Keert terug naar de selecties die op de vorige pagina zijn gemaakt. De huidige instellingen blijven van kracht. Deze knop wordt pas na de eerste pagina actief.

Volgende

De Assistent slaat de huidige instellingen op en gaat naar de volgende pagina. Bent u eenmaal bij de laatste pagina aangekomen, dan wordt deze knop inactief.

Voltooien

De Assistent maakt aan de hand van uw selectie een documentsjabloon en slaat deze op uw harde schijf op. In het werkgebied verschijnt een nieuw document dat gebaseerd is op de sjabloon, met als bestandsnaam NaamloosX (x staat voor een automatisch nummer).

Annuleren

Als u op Annuleren klikt, wordt het dialoogvenster gesloten zonder dat de wijzigingen worden opgeslagen.

Notitiepictogram

LibreOffice slaat de huidige instellingen in de Assistent volgens de geselecteerde documentsjabloon op. Deze worden als de standaardinstellingen gebruikt wanneer u de Assistent de volgende keer activeert.