Assistent Brief - Afgedrukte items

Definieert de items die moeten worden opgenomen in de briefsjabloon.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Bestand - Assistenten - Brief - Afgedrukte items.

Logo

Hiermee kunt u een logo in de briefsjabloon opnemen.

Retouradres in venster van envelop

Hiermee kunt u een retouradres van klein formaat in de briefsjabloon opnemen.

Borden

Hiermee kunt u een regel met verwijzingen naar een zakenbrief in de briefsjabloon opnemen.

Onderwerpregel

Hiermee kunt u een onderwerpregel in de briefsjabloon opnemen.

Aanhef

Hiermee kunt u een aanhef in de briefsjabloon opnemen. Selecteer de aanhef in de keuzelijst.

Vouwlijnen

Hiermee kunt u vouwlijnen in de briefsjabloon opnemen.

Slotformule

Hiermee kunt u een slotformule in de briefsjabloon opnemen. Selecteer de tekst in de keuzelijst.

Voettekst

Hiermee kunt u een voettekst in de briefsjabloon opnemen.

Ga naar Assistent Brief - Ontvanger en afzender