Index - Op sleutelwoorden zoeken in de Help

U kunt hier naar een specifiek onderwerp zoeken door een woord in het tekstvak Zoekterm in te voeren. Het venster bevat een alfabetisch lijst met indextermen.

Als de cursor zich in de indexlijst bevindt wanneer u de zoekterm invoert, zal het scherm direct naar het gevonden onderwerp springen. Wanneer u een woord in het tekstvak Zoekterm invoert, zal de focus naar de beste overeenstemming in de indexlijst springen.

Tippictogram

De index en volledige-tekst zoekopdrachten zijn altijd van toepassing op de momenteel geselecteerde LibreOffice-toepassing. Selecteer de gewenste toepassing in de keuzelijst op de werkbalk van het Help-venster.