Ondersteuning krijgen

U kunt ondersteuning vinden op de LibreOffice website

Voor een samenvatting van de huidige ondersteuningsdiensten verwijzen we naar het bestand Readme in de map LibreOffice.

Lokale taalondersteuningspagina's

De LibreOffice lokalisatieprojecten bieden ondersteuningspagina's in verschillende talen. Een overzicht van de moedertaalprojecten vindt u op de LibreOffice website. Engelstalige hulp en ondersteuning vindt u ook op de LibreOffice website.

Mailinglijsten

Vraag naar LibreOffice, zoek hulp bij vrijwilligers en bespreek onderwerpen op de openbare mailinglijsten. U kunt veel algemene en gespecialiseerde mailinglijsten vinden op de LibreOffice website op www.libreoffice.org.

Forum

U kunt toegang krijgen tot webforums om vragen te stellen en te beantwoorden over LibreOffice. Kies Help - Online Help krijgen om toegang te krijgen tot het forum in uw taal.

Veiligheid

Als u zich zorgen maakt over een beveiligingsprobleem bij het gebruik van deze software, kunt u contact opnemen met de ontwikkelaars via de openbare mailinglijst . Als u een probleem met andere gebruikers wilt bespreken, stuur dan een e-mail naar de openbare mailinglijst users@global.libreoffice.org.

Downloads

U kunt de laatste versie van LibreOffice downloaden op www.libreoffice.org/download/.

Documentatie

U kunt documentatie als PDF-bestanden en handleidingen downloaden van de LibreOffice documentatiewebsite op https://nl.libreoffice.org/ondersteuning/documentatie/. U kunt ook toegang krijgen tot de documentatiewebsite door te kiezen voor het menu Help - Handleidingen.

Deelnemen en teruggeven

Als u een actieve rol wilt spelen in de wereldwijde gemeenschap van LibreOffice, dan bent u zeer welkom om feedback te geven, features bediscussiƫren, verbeteringen voorstellen, uw eigen artikelen in een FAQ, hoe-te-doen of handleiding schrijven, een videoles maken, etc.

Bezoek de Doe-mee-pagina op de website en volg de koppelingen naar de medewerkers.