Dialoogvenster Query-eigenschappen

In het dialoogvenster Query-eigenschappen kunt u twee eigenschappen van de SQL-query instellen, d.w.z. of afzonderlijke waarden moeten worden geretourneerd en of de resultaatset moet worden beperkt.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

In de query-ontwerpweergave, kies Bewerken - Query-eigenschappen.

Duidelijke waarden

Breidt het select-statement van de SQL-query in de huidige kolom uit met de parameter DISTINCT. Het gevolg is dat gelijke waarden die meerdere malen voorkomen, eenmaal vermeld worden.

Limiet

Voegt een limiet toe om het maximale aantal records in te stellen dat moet worden geretourneerd.