Kleur

Via de werkbalk Kleuren kunt u bepaalde eigenschappen van het geselecteerde object bewerken.

Klik op het pictogram Kleur, op de werkbalk Afbeelding, om de werkbalk Kleur te openen.

Rood

In het waardevak Rood kunt u de hoeveelheid rode RGB-kleurcomponenten voor het geselecteerde grafische object verhogen of verlagen. Waarden van -100% (geen rood) naar +100% (vol rood) zijn mogelijk.

Pictogram

Rood

Groen

In het waardevak Groen kunt u de hoeveelheid groene RGB-kleurcomponenten voor het geselecteerde grafische object verhogen of verlagen. Waarden van -100% (geen groen) naar +100% (vol groen) zijn mogelijk.

Pictogram

Groen

Blauw

In het waardevak Blauw kunt u de hoeveelheid blauwe RGB-kleurcomponenten voor de geselecteerde afbeelding verhogen of verlagen. Waarden van -100% (geen blauw) naar +100% (vol blauw) zijn mogelijk.

Pictogram

Blauw

Helderheid

In dit waardevak kunt u een hogere of lagere helderheid voor het geselecteerde grafische object kiezen. Waarden van -100% (alleen zwart) tot +100% (alleen wit) zijn mogelijk.

Pictogram Helderheid

Helderheid

Contrast

Stelt een hoger of lager contrast voor de weergave van de geselecteerde afbeelding in. Waarden van -100% (helemaal geen contrast) tot +100% (vol contrast) zijn mogelijk.

Pictogram

Contrast

Gamma

Verhoog of verlaag de gammawaarde voor de weergave van het geselecteerde object., hetgeen een non-lineaire helderheidverandering tot gevolg heeft. Waarden van 0,10 (minimaal Gamma) tot 10 (maximaal Gamma) zijn mogelijk.

Pictogram

Gamma

Help ons, alstublieft!