Accentueren

Past de huidige markeringskleur toe op het tekstselectie.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Klik op het pictogram Tekstkleur op de

Pictogram Tekstmarkeringskleur

note

Om de markeringskleur te wijzigen, klikt u op de pijl naast het pictogram Tekstmarkeringskleur en klik vervolgens op de gewenste kleur.

Markering toepassen

Op een tekstselectie

1. Selecteer de tekst die u wilt markeren.

2. Klik op het pictogram Tekstmarkeringskleur op de werkbalken .

3. Om na de selectie te typen zonder te markeren, klikt u op +M .

tip

Dubbelklik op het woord om markering toe te passen op een enkel woord; gebruik voor een zin driemaal klikken en viermaal klikken voor een alinea.

Markering verwijderen

1. Selecteer de gemarkeerde tekst.

2. Op de werkbalk opmaak, klik op de knop naast het pictogram Tekstmarkeringskleur en klik dan op Geen vulling.