Alinea-opmaakprofiel instellen

Wijst een opmaakprofiel aan de huidige alinea, aan de geselecteerde alinea's of aan een geselecteerd object toe.

Selecteer Opmaak wissen om de geselecteerde objecten terug te zetten naar het standaard alinea-opmaakprofiel. Selecteer Meer opmaakprofielen om het paneel Opmaakprofielen in de Zijbalk te openen.

Klikken op het Pijltje omlaag, rechts naast een naam van een opmaakprofiel, toont een contextmenu, waarmee u een opmaakprofiel kunt bijwerken vanuit de huidige selectie of het opmaakprofiel kunt bewerken.

note

Voor een leeg document toont de vervolgkeuzelijst een standaardselectie van opmaakprofielen waarmee gebruikers mogelijk willen beginnen. Naarmate het document wordt bewerkt en er gebruik wordt gemaakt van opmaakprofielen , wordt de standaardlijst geleidelijk vervangen door toegepaste opmaakprofielen (wat overeenkomt met wat het filter "Toegepaste opmaakprofielen" laat zien in het menu Opmaakprofielen in de Zijbalk).

Alinea-opmaakprofiel instellen

Alinea-opmaakprofiel instellen