In ontwerpmodus openen

Opent formulieren in Ontwerpmodus zodat het formulier bewerkt kan worden.

U kunt dan het formulier bewerken, maar u kunt geen knoppen in het document gebruiken of items uit keuzelijsten selecteren. U kunt echter wel de positie en grootte van de besturingselementen wijzigen, andere eigenschappen bewerken, en besturingselementen toevoegen of verwijderen in Ontwerpmodus.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Op de Menubalk:

Kies Formulier - In ontwerpmodus openen.

Vanuit de gebruikersinterface met tabbladen:

Kies Formulier - In ontwerpmodus openen.

Kies Extra - In ontwerpmodus openen.

Vanuit de werkbalken:

Pictogram In ontwerpmodus openen

In ontwerpmodus openen

Nadat u het bewerken van uw formulier voltooid hebt, klikt u met de rechter muisknop op "Formulieren" in de Formulier-navigator en deselecteer In Ontwerpmodus openen. Sla uw formulier op als u klaar bent.

note

Als het formulier is beveiligd tegen schrijven wordt de opdracht In ontwerpmodus openen genegeerd.