Assistent Tabelelement: Veldselectie

Selecteer hier welk veld in het tabelcontroleveld moet worden weergegeven.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Open de werkbalk Besturingselementen en klik op het pictogram Meer besturingselementen. Klik op het pictogram Tabelobject en sleep de muis om een veld te genereren. Deze optie kan alleen worden gebruikt als er een databaseverbinding aanwezig is.

Beschikbare velden

Somt de namen van de beschikbare velden in de geselecteerde tabel of query op. Klik om een veld te selecteren of gebruik de Shift- of -toets om meerdere velden te selecteren terwijl u klikt.

>

Klik hier om het(de) geselecteerde veld(en) te verplaatsen naar het vak waar de pijl naar wijst.

>>

Klik hier om alle velden te verplaatsen naar het vak waar de pijl naar wijst.

<

Klik hier om het(de) geselecteerde veld(en) te verplaatsen naar het vak waar de pijl naar wijst.

<<

Klik hier om alle velden te verplaatsen naar het vak waar de pijl naar wijst.

Geselecteerde velden

Toont de gegevensvelden die in het formulierveld geaccepteerd worden.