Certificaat selecteren

Selecteer het certificaat waarmee u het huidige document digitaal wilt ondertekenen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Op de Menubalk:

Kies Bestand - Digitale ondertekening - Digitale ondertekening.

Kies tabblad Bestand - Eigenschappen - Algemeen, Klik op de knop Digitale ondertekening.

Kies Extra - Macro's - Digitale ondertekening.

Vanuit de gebruikersinterface met tabbladen:

Kies Bestand - Digitale ondertekening.

Vanuit de werkbalken:

Pictogram Digitale ondertekening

Digitale ondertekening

Vanuit de Statusbalk:

Klik op het veld Digitale ondertekening op de Statusbalk.

Over digitale ondertekening

Lijst

Selecteer het certificaat waarmee u het huidige document digitaal wilt ondertekenen.

Certificaat weergeven

Opent het dialoogvenster Certificaat weergeven, waar u het geselecteerde certificaat kunt bekijken.

Beschrijving

Type een doel voor de handtekening.