Beveiliging

Specificeert de beveiligingsopties van het geƫxporteerde PDF-bestand.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies tabblad Bestand - Exporteren als - Exporteren als PDF - Beveiliging.

Afbeelding van dialoogvenster PDF-opties - Beveiling

note

De documenttoestemmingsbeperkingen die zijn ingesteld met een wachtwoord, worden alleen nageleefd door PDF-lezers die voldoen aan versie 1.5 van het formaat. In oudere PDF-lezers hebben de beperkingen dus mogelijk geen effect.

Wachtwoord instellen

Klik om een dialoogvenster te openen waarin u de wachtwoorden invoert.

U kunt een wachtwoord opgeven dat nodig is om de pdf te bekijken. U kunt een optioneel wachtwoord invoeren waarmee de persoon die de pdf bekijkt, het document kan bewerken en/of afdrukken.

Afdrukken

Niet toegestaan

Het afdrukken van het document is niet toegestaan.

Lage resolutie (150 dpi)

Het document kan alleen in lage resolutie (150 dpi) worden afgedrukt. Niet alle pdf-lezers hebben deze instelling.

Hoge resolutie

Het document kan in hoge resolutie worden afgedrukt.

Wijzigingen

Niet toegestaan

Wijzigingen aan de inhoud zijn niet toegestaan.

Invoegen, verwijderen en draaien van pagina's

Alleen pagina's invoegen, verwijderen en draaien is toegestaan.

Formuliervelden invullen

Alleen het invullen van formuliervelden is toegestaan.

Opmerkingen, formuliervelden invullen

Alleen opmerkingen plaatsen en formuliervelden invullen is toegestaan.

Alles behalve pagina's extraheren

Alle wijzigingen zijn toegestaan, behalve het extraheren van pagina's.

Inhoud

Kopiƫren van inhoud toelaten

Selecteer om het kopiƫren van inhoud naar het klembord in te schakelen.

Teksttoegang voor toegangshulpmiddelen toestaan

Selecteer om teksttoegang in te schakelen voor toegankelijkheidshulpmiddelen.