Koppelingen

Geef aan hoe u overzichten en hyperlinks in uw document wilt exporteren.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies tabblad Bestand - Exporteren als - Exporteren als PDF - Koppelingen.

Afbeelding van Dialoogvenster PDF-opties - Koppelingen

Algemeen

Overzichten exporteren als benoemde bestemmingen

De bladwijzers (doelen van verwijzingen) in PDF-bestanden kunnen worden gedefinieerd als rechthoekige gebieden. Bovendien kunnen bladwijzers naar benoemde objecten worden gedefinieerd door hun naam. Schakel het selectievakje in om de namen van objecten in uw document te exporteren als geldige bladwijzerdoelen. Hiermee kunt u vanuit andere documenten op naam naar die objecten koppelen.

Documentverwijzingen converteren naar PDF doelen

Schakel dit selectievakje in om de URL's die verwijzen naar andere ODF-bestanden om te zetten naar PDF-bestanden met dezelfde naam. In de verwijzende URL's worden de extensies .odt, .odp, .ods, .odg en .odm geconverteerd naar de extensie .pdf.

Exporteer URLs relatief naar bestandssysteem

Schakel dit selectievakje in om URL's naar andere documenten te exporteren als relatieve URL's in het bestandssysteem. Zie "relatieve hyperlinks" in de Help.

Kruisverwijzingen

Geef aan hoe u met hyperlinks van uw PDF-bestand naar andere bestanden moet omgaan.

Algemeen

Koppelingen van uw PDF-document naar andere documenten worden verwerkt zoals gespecificeerd in uw besturingssysteem.

Open met PDF-lezer

Koppelingen tussen documenten worden geopend met de PDF-lezer die het document momenteel toont. De PDF-lezer-applicatie moet het gespecificeerde bestandstype in de hyperlink aankunnen.

Open met Internet browser

Koppelingen tussen documenten worden geopend met de internetbrowser. De internetbrowser moet het opgegeven bestandstype in de hyperlink kunnen verwerken.