Als PDF exporteren

Slaat het huidige bestand op in de indeling PDF (Portable Document Format) versie 1.4. Een PDF-bestand kan op elk platform worden bekeken en afgedrukt terwijl de oorspronkelijke opmaak behouden blijft, er van uitgaande dat de ondersteunende software is geĆÆnstalleerd.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Op de Menubalk:

Kies Bestand - Exporteren als - Exporteren als PDF.

Vanuit de werkbalken:

Pictogram Direct exporteren als PDF

Direct exporteren als PDF

Algemeen

Stelt de algemene opties in voor het exporteren van uw document naar een PDF-bestand. Bereik, afbeeldingen, watermerk, formulieren en andere parameters.

Beginweergave

Stelt de opties in voor de beginweergave van het PDF-bestand in de externe PDF-viewer.

Gebruikersinterface

Specificeert de opties voor de gebruikersinterface van de externe PDF-viewer.

Koppelingen

Geef op hoe bladwijzers, documentverwijzingen en hyperlinks in uw document moeten worden geƫxporteerd.

Beveiliging

Specificeert de beveiligingsopties van het geƫxporteerde PDF-bestand.

Digitale ondertekening

Dit tabblad bevat de opties met betrekking tot het exporteren naar een digitaal ondertekende PDF.

Knop Exporteren

Exporteert het huidige bestand in de PDF-indeling.