Hoofdwachtwoord invoeren

Gebruik een hoofdwachtwoord om de toegang tot een opgeslagen wachtwoord te beveiligen.

U kunt enkele wachtwoorden opslaan voor de duur van een sessie of permanent voor een bestand dat is beveiligd door een hoofdwachtwoord.

U moet het hoofdwachtwoord invoeren als u bestanden of services wilt openen die worden beveiligd met een wachtwoord. U hoeft het hoofdwachtwoord slechts eenmaal per sessie in te voeren.

U zou alleen wachtwoorden moeten gebruiken die moeilijk te vinden zijn door anderen of door programma's. Een wachtwoord zou aan deze regels moeten voldoen:

Hoofdwachtwoord

Typ een hoofdwachtwoord om te voorkomen dat niet-geautoriseerde gebruikers toegang kunnen krijgen tot opgeslagen wachtwoorden.

Hoofdwachtwoord bevestigen

Voer het hoofdwachtwoord nogmaals in.