Op updates controleren

Controleren op beschikbare updates voor uw versie van LibreOffice. Als een nieuwere versie beschikbaar is, kunt u ervoor kiezen om de update te downloaden. U kunt, als u schrijfrechten voor de installatiedirectory heeft, na het downloaden de update installeren.

Als de download is gestart, zie je een voortgangsbalk en drie knoppen in het dialoogvenster. U kunt de download tijdelijk onderbreken en hervatten door op de knoppen Onderbreken en Hervatten te klikken. Klik op Annuleren om de download te beëindigen en het gedeeltelijk gedownloade bestand te verwijderen.

Standaard worden de downloads opgeslagen op uw bureaublad. U kunt de map, waarin de gedownloade bestanden worden opgeslagen, wijzigen in - LibreOffice - Online-update.

Als de download voltooid is, kunt u op de knop Installeren klikken om de installatie van de update te starten. U krijgt een dialoogvenster ter bevestiging te zien, waarin u kunt kiezen om LibreOffice te sluiten.

Notitiepictogram

Bij een aantal besturingssystemen, is het vereist om handmatig de gedownloade map te selecteren, het gedownloade bestand te uit te pakken en de setup uit te voeren.


Na de installatie van de update kunt u het gedownloade bestand verwijderen om ruimte te besparen.

Help ons, alstublieft!