Menu verplaatsen

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - Aanpassen- Menu's (tabblad), klik op de keuzelijst Instellingsmenu en kies Verplaatsen.

Menupositie

Verplaatst de geselecteerde menuoptie één plaats omhoog of omlaag in het menu wanneer u op een pijlknop klikt.

Pijlen omhoog en omlaag.

Klik op de pijlen omhoog of omlaag om de geselecteerde opdracht omhoog of omlaag te verplaatsen in de lijst met weergegeven menuopdrachten.

tip

U kunt de geselecteerde opdracht met slepen en neerzetten naar de gewenste positie verplaatsen.