Overzicht

Geeft de verschillende indelingen weer die u op een hiƫrarchische lijst kunt toepassen. LibreOffice ondersteunt maximaal negen overzichtsniveaus in een lijsthiƫrarchie.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Open het dialoogvenster Opsommingstekens en nummeringen selecteer Overzicht.

Op de Menubalk:

Open Opmaak - Alinea - Overzicht en lijst, klik op Opmaakprofiel bewerken - Overzicht (tabblad).

Op de Zijbalk:

Open Opmaakprofielen () - Lijstopmaakprofielen - contextmenu van een item - kies Nieuw/Opmaakprofiel bewerken - Overzicht (tabblad).

Open Opmaakprofiel () - Alinea-opmaakprofielen, contextmenu van een item - choose Nieuw/Opmaakprofiel bewerken - Overzicht en lijst, klik op Opmaakprofiel bewerken - Overzicht (tabblad).

Selectie

Klik op de gewenste overzichtsopmaak.