Actielabels

Nadat u tenminste Ă©Ă©n Actielabel hebt geĂŻnstalleerd, ziet u de Actielabels-pagina.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie - Actielabels (tabblad)

Actielabels gebruiken

Label tekst met actielabels

Schakel Actielabels in om deze te evalueren en weer te geven in uw tekstdocument.

Huidige geĂŻnstalleerde actielabels

Geeft alle geĂŻnstalleerde Actielabels weer. Selecteer de naam van het Actielabel om een Actielabel te configureren, klik vervolgens op Eigenschappen. Niet alle Actielabels kunnen worden geconfigureerd.

Eigenschappen

Selecteer de naam van het Actielabel om een Actielabel te configureren, klik vervolgens op Eigenschappen. Niet alle Actielabels kunnen worden geconfigureerd.