Woordenlijst bewerken

Bewerk de termen voor de Chinese conversie.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - Taal – Chinese conversie - knop Termen bewerken. Ondersteuning van Aziatische talen moet zijn ingeschakeld.

Notitiepictogram

U kunt dit dialoogvenster gebruiken om items in de woordenlijst voor de conversie te bewerken, eraan toe te voegen of eruit te verwijderen. De naam van het bestandspad voor de woordenlijst voor de conversie is 'user/wordbook/commonterms.ctd'. U kunt de standaarditems in dit bestand niet verwijderen.

Traditioneel Chinees naar vereenvoudigd Chinees

Converteert traditioneel Chinees naar vereenvoudigd Chinees.

Vereenvoudigd Chinees naar traditioneel Chinees

Converteert vereenvoudigd Chinees naar traditioneel Chinees.

Toewijzing omkeren

Voegt automatisch de omgekeerde toewijzingsrichting aan de lijst toe voor elke wijziging die u invoert.

Term

Voer de tekst in waarmee u de toewijzingsterm wilt vervangen.

Toewijzing

Voer de tekst in waarmee u de term wilt vervangen.

Eigenschap

Definieert de klasse van de geselecteerde term.

Toevoegen

Voegt de term aan de woordenlijst voor de conversie toe. Als de term al in de woordenlijst staat, krijgt de nieuwe term voorrang.

Wijzigen

Slaat het gewijzigde item in het databasebestand op.

Verwijderen

Verwijdert het geselecteerde gebruikergedefinieerde item uit de woordenlijst.