Chinese conversie

Converteert de geselecteerde Chinese tekst van het ene Chinese schrijfsysteem naar het andere. Als er geen tekst is geselecteerd, wordt het hele document geconverteerd. U kunt deze opdracht alleen gebruiken als u Aziatische taalondersteuning inschakelt in - Taalinstellingen - Talen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - Taal – Chinese conversie. Ondersteuning van Aziatische talen moet zijn ingeschakeld.


Conversierichting

Selecteer de conversierichting.

Traditioneel Chinees naar vereenvoudigd Chinees

Converteert traditionele Chinese teksttekens naar vereenvoudigde Chinese teksttekens. Klik op OK om de geselecteerde tekst te converteren. Als er geen tekst geselecteerd is, wordt het hele document geconverteerd.

Vereenvoudigd Chinees naar traditioneel Chinees

Converteert vereenvoudigde Chinese teksttekens naar traditionele Chinese teksttekens. Klik op OK om de geselecteerde tekst te converteren. Als er geen tekst geselecteerd is, wordt het hele document geconverteerd.

Algemene termen

Algemene termen zijn woorden die dezelfde betekenis hebben in traditioneel en vereenvoudigd Chinees, maar met andere tekens geschreven worden.

Algemene termen vertalen

Converteert woorden met twee of meer tekens die in de lijst met algemene termen staan. Nadat de lijst is doorlopen, wordt de resterende tekst teken voor teken vertaald.

Termen bewerken

Opent het dialoogvenster Woordenlijst bewerken waar u de lijst met te converteren termen kunt bewerken.

Help ons, alstublieft!