Afbeelding

Selecteer een afbeelding die u als opvulafbeelding wilt gebruiken of voeg uw eigen afbeeldingspatroon toe.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Opmaak - Vlak - Afbeelding (tabblad).

Afbeelding

Geeft een overzicht van de beschikbare afbeeldingen. U kunt ook afbeeldingen importeren.

Om de naam van een afbeelding te wijzigen, selecteert u de afbeelding, klikt u met de rechtermuisknop en kiest u Naam wijzigen. Om een afbeelding te verwijderen, selecteert u de afbeelding, klikt u met de rechtermuisknop en kiest u Verwijderen.

Toevoegen/importeren

Zoek de afbeelding die u wilt importeren en klik op Openen. De afbeelding wordt toegevoegd aan het einde van de lijst met beschikbare afbeeldingen.

note

Geïmporteerde afbeeldingen worden opgeslagen in uw gebruikersprofiel en kunnen in andere documenten worden gebruikt.

Opties

Stijl

Grootte

Grootte van de tegels en het aangepaste formaat.

Positie

Selecteer de verankeringspositie van de afbeelding binnen het objectgebied.

Tegelpositie

Tegel-offset

Selecteer de tegel-offset in rijen of kolommen. Gebruik de draaiknop om de offsetwaarde op te geven.

Voorbeeldveld

Toont een voorbeeld van de huidige selectie.