Bitmap

Selecteer een rasterafbeelding die u als opvulafbeelding wilt gebruiken of voeg uw eigen bitmappatroon toe.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies het tabblad Opmaak - Vlak - Rasterafbeeldingen.

Rasterafbeelding

Toont de beschikbare rasterafbeeldingen. U kunt ook rasterafbeeldingen importeren.

Om de naam van een rasterafbeelding te wijzigen, selecteert u de rasterafbeelding , klikt u er met rechts op en kiest u Naam wijzigen. Om een rasterafbeelding te verwijderen, selecteert u de rasterafbeelding , klikt u er met rechts op en kiest u Verwijderen.

Toevoegen/importeren

Zoek de bitmap die u wilt importeren en klik vervolgens op Openen. De bitmap wordt aan het einde van de lijst met beschikbare bitmappen toegevoegd.

note

Geïmporteerde rasterafbeeldingen worden opgeslagen in uw gebruikersprofiel en kunnen in andere documenten worden gebruikt.

Opties

Stijl

Grootte

Grootte van de tegels en het aangepaste formaat.

Positie

Selecteer de verankeringspositie van de rasterafbeelding binnen het objectgebied.

Tegelpositie

Tegel-offset

Selecteer de tegel-offset in rijen of kolommen. Gebruik de draaiknop om de offsetwaarde op te geven.

Voorbeeldveld

Toont een voorbeeld van de huidige selectie.