Hatch

Set the properties of a hatching pattern, or save a new hatching pattern.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Choose Format - Area - Hatch tab.

- Hatch tab.

Hatch

Hier worden de beschikbare arceringen weergegeven. U kunt ook uw eigen arceringen wijzigen of maken.

note

To rename a hatching pattern, select the pattern, right-click and choose Rename. To delete a hatching pattern, select the pattern, right-click and choose Delete.

Toevoegen

Voegt een eigen arceringspatroon toe aan de huidige lijst. Specificeer de eigenschappen van uw arceringspatroon en klik dan op deze knop.

Wijzigen

Past de huidige arceringseigenschappen toe op het geselecteerde arceringspatroon. Desgewenst kunt u het patroon opslaan onder een andere naam.

Options

Definieer of wijzig een arceringspatroon.

Afstand

Voer de afstand in die u tussen twee arceringslijnen wilt openlaten.

Hoek

Voer de draaihoek in voor de arceringslijnen, of klik op een positie in het hoekraster.

Lijntype

Selecteer het type arceringslijn dat u wilt gebruiken.

Lijnkleur

Selecteer de kleur voor de arceringslijnen.

Background Color

To apply a background color, select the Background color box, then select a color.

Voorbeeld

Toont een voorbeeld van de huidige selectie.