Patroon

Stel de eigenschappen van een patroon in, of sla een nieuw patroon op.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies het tabblad Opmaak - Vlak - Arcering.

- Arcering.

Patroon

Hier worden de beschikbare arceringen weergegeven. U kunt ook uw eigen arceringen wijzigen of maken.

note

Om een patroon te hernoemen, selecteert u het patroon, klikt u met rechts en kiest u Naam wijzigen. Om een patroon te verwijderen, selecteert u het patroon, klikt u met rechts en kiest u Verwijderen.

Toevoegen

Voegt een eigen arceringspatroon toe aan de huidige lijst. Specificeer de eigenschappen van uw arceringspatroon en klik dan op deze knop.

Wijzigen

Past de huidige arceringseigenschappen toe op het geselecteerde arceringspatroon. Desgewenst kunt u het patroon opslaan onder een andere naam.

Opties

Definieer of wijzig een arceringspatroon.

Afstand

Voer de afstand in die u tussen twee arceringslijnen wilt openlaten.

Hoek

Voer de draaihoek in voor de arceringslijnen, of klik op een positie in het hoekraster.

Lijntype

Selecteer het type arceringslijn dat u wilt gebruiken.

Lijnkleur

Selecteer de kleur voor de arceringslijnen.

Achtergrondkleur

Om een achtergrondkleur toe te passen, selecteert u het vak Achtergrondkleur, selecteert u vervolgens een kleur.

Voorbeeld

Toont een voorbeeld van de huidige selectie.