Gebied

Stel de vulopties voor het geselecteerde tekenobject in.

U kunt aangepaste kleuren, kleurverloop, arceringen, twee kleurige patronen en bitmaps voor later gebruik toevoegen aan de standaard lijsten.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Choose View - Styles - choose style - open context menu - choose Modify/New - tab.

Choose Format - Area - Area tab.

Choose Format - Title - Area tab (chart documents).

Choose Format - Legend - Area tab (chart documents).

Choose Format - Chart Wall - Area tab (chart documents).

Choose Format - Chart Floor - Area tab (chart documents).

Choose Format - Chart Area - Area tab (chart documents).

Geen

Vul het geselecteerde object niet op.

Colors

Select a color to apply, save the current color list, or load a different color list.

Kleurovergangen

Vult het object op met een kleurverloop die op dit tabblad geselecteerd is..

Bitmap

Vult het object op met een bitmap die op dit tabblad geselecteerd is.. Om een bitmap aan de lijst toe te voegen, opent u dit dialoogvenster, klikt u op het tabblad Bitmaps en klikt u vervolgens op Toevoegen/Importeren.

Patroon

Vult het object op met een eenvoudige tweekleurige patroon die op dit tabblad geselecteerd is.

Arcering

Fills the object with a hatching pattern selected on this page.

tip

U kunt vulopties snel selecteren in de keuzevakken op de werkbalk Eigenschappen tekenobjecten.

Pictogram

Opvulstijl

Selecteer het type vulling dat u op het geselecteerde tekenobject wilt toepassen.

Herstellen

Herstelt wijzigingen die in het huidige tabblad zijn aangebracht, naar de wijzigingen die van toepassing waren toen dit dialoogvenster werd geopend.