Lijnstijlen

Bewerk of maak streep- en stippellijnstijlen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Opmaak - Lijn - Lijnstijlen (tabblad).

Eigenschappen

Lijnstijlen

Selecteer de lijnstijl die u wilt maken.

Type

Selecteer de gewenste combinatie van streepjes en punten.

Getal

Voer in hoe vaak een punt of streep in een reeks moet verschijnen.

Lengte

Voer de lengte van de streep in.

Afstand

Voer de hoeveelheid ruimte in die u tussen punten of strepen wil openlaten.

Aan lijndikte aanpassen

Past de items automatisch aan, relatief ten opzichte van de lengte van de lijn.

Toevoegen

Maakt een nieuw lijnopmaakprofiel met de huidige instellingen. Voer een naam in voor de nieuwe lijnopmaakprofiel .

Wijzigen

Werkt de geselecteerde lijnstijl bij met de huidige instellingen. Wilt u de naam van de geselecteerde lijnstijl wijzigen, dan voert u een nieuwe naam in wanneer u daarom gevraagd wordt.

Verwijderen

De geselecteerde elementen verwijderen (na bevestiging).

Lijst met lijnstijlen laden

Importeert een lijst met lijnstijlen.

Lijst met lijnstijlen opslaan

Slaat de huidige lijst met lijnstijlen op, zodat u deze later opnieuw kunt laden.

Voorbeeldveld

Toont een voorbeeld van de huidige selectie.