Beschrijving

Wijst een tekstalternatief en een beschrijving toe aan het geselecteerde object. Deze teksten zijn beschikbaar als alternatieve tags in uw document voor gebruik door toegankelijkheidstools. Ze zijn ook beschikbaar als tags voor afbeeldingen wanneer u het document exporteert.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Klik met rechts op een geselecteerde afbeelding, frame of OLE-object - kies het tabblad Eigenschappen - Opties.

Kies voor een geselecteerd object Opmaak - Beschrijving


Tekstalternatief

Voer een korte beschrijving in van de essentiƫle details van het geselecteerde object voor een persoon die het object niet kan zien. Deze tekst is beschikbaar voor gebruik door ondersteunende technologieƫn.

Beschrijving

Voer een langere beschrijving van het object in, vooral als het object te complex is of te veel details bevat om adequaat te worden beschreven met de korte Tekstalternatief. Gebruik Beschrijving om aanvullende informatie toe te voegen aan de korte beschrijving in Tekstalternatief. Deze tekst is beschikbaar voor gebruik door ondersteunende technologieƫn.

note

Voor afbeeldingen worden Tekstalternatief en Beschrijving geƫxporteerd met een geschikte tag in HTML- en PDF-indeling (vergeet niet om de optie optie Universele toegankelijkheid (PDF/UA) in PDF-export).


Decoratief

Markeert het item als puur decoratief, geen onderdeel van de documentinhoud en te negeren door hulptechnologieƫn.

Help ons, alstublieft!