Beschrijving

Wijst een titel en beschrijving toe aan het geselecteerde object. Die zijn toegankelijk voor hulpprogramma's en als alternatieve tags als u het document exporteert.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Open het contextmenu voor het object - kies Beschrijving.

Titel

Voer een tekst voor de titel in. Deze korte naam is als een alternatieve tag zichtbaar in HTML-opmaak. Hulpprogramma's kunnen deze tekst lezen.

Beschrijving

Voer een tekst voor de beschrijving in. De lange tekst voor de beschrijving kan worden ingevoerd om een complex object of groep objecten te beschrijven voor gebruikers met software om vanaf het scherm te lezen. De beschrijving is als een alternatieve tag zichtbaar voor hulpprogramma's.