Kolommen evenredig verdelen

Pas de breedte van geselecteerde tabelkolommen aan, zodat elke kolom dezelfde breedte heeft. De tabelbreedte en niet-geselecteerde kolommen blijven ongewijzigd.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Selecteer rijen in tabel, klik met rechts, kies Grootte - Rijen evenredig verdelen.

Picogram Rijen evenredig verdelen

Rijen evenredig verdelen

Het is noodzakelijk om ten minste twee kolommen te selecteren om deze opdracht beschikbaar te maken, en voldoende om slechts één cel uit elke kolom te selecteren.