Rijen evenredig verdelen

Pas de hoogte van de geselecteerde rijen aan, zodat deze overeenkomt met de hoogte van de hoogste rij in de selectie.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

In het contextmenu:

Selecteer rijen in tabel, klik met rechts, kies Grootte - Rijen evenredig verdelen.

Vanuit de gebruikersinterface met tabbladen:

Kies Tabel - Optimaliseren - Rijen gelijkmatig verdelen.

In het menu Tabel van het tabblad Tabel, kies Rijen gelijkmatig verdelen.

Vanuit de werkbalken:

Pictogram Rijen evenredig verdelen

Rijen evenredig verdelen

Op de Zijbalk:

Kies Eigenschappen - Tabel - Rijen gelijkmatig verdelen.

Het is noodzakelijk om ten minste twee rijen te selecteren om deze opdracht beschikbaar te maken, en het is voldoende om slechts Ă©Ă©n cel uit elke rij te selecteren.