Bijsnijden

Knipt de geselecteerde afbeelding bij of brengt deze op schaal. U kunt ook de oorspronkelijke grootte van de afbeelding herstellen.

Om toegang te krijgen tot deze functie..


Bijsnijden

Gebruik dit gebied om de geselecteerde afbeelding bij te knippen of op schaal te brengen, of om witruimte rond de afbeelding toe te voegen.

Met behoud van schaal

Behoudt bij het bijsnijden de oorspronkelijke schaal van de afbeelding, zodat alleen de grootte van de afbeelding wordt gewijzigd.

Met behoud van grootte

Behoudt bij het bijsnijden de oorspronkelijke grootte van de afbeelding, zodat alleen de schaal van de afbeelding wordt gewijzigd. Wanneer u de schaal van de afbeelding wilt verkleinen, selecteert u deze optie en voert u negatieve waarden in de vakjes voor het bijsnijden in. Wilt u de schaal van de afbeelding vergroten, dan voert u positieve waarden in de vakjes voor het bijsnijden in.

Links

Als de optie Met behoud van schaal is geselecteerd, voert u een positieve waarde in om de linkerrand van de afbeelding bij te snijden of een negatieve waarde om links van de afbeelding witruimte toe te voegen. Als de optie Met behoud van grootte is geselecteerd, voert u een positieve waarde in om de horizontale schaal van de afbeelding te vergroten of een negatieve waarde om de horizontale schaal van de afbeelding te verkleinen.

Rechts

Als de optie Met behoud van schaal is geselecteerd, voert u een positieve waarde in om de rechterrand van de afbeelding bij te snijden of een negatieve waarde om rechts van de afbeelding witruimte toe te voegen. Als de optie Met behoud van grootte is geselecteerd, voert u een positieve waarde in om de horizontale schaal van de afbeelding te vergroten of een negatieve waarde om de horizontale schaal van de afbeelding te verkleinen.

Boven

Als de optie Met behoud van schaal is geselecteerd, voert u een positieve waarde in om de bovenkant van de afbeelding bij te snijden of een negatieve waarde om boven de afbeelding witruimte toe te voegen. Als de optie Met behoud van grootte is geselecteerd, voert u een positieve waarde in om de verticale schaal van de afbeelding te vergroten of een negatieve waarde om de verticale schaal van de afbeelding te verkleinen.

Beneden

Als de optie Met behoud van schaal is geselecteerd, voert u een positieve waarde in om de onderkant van de afbeelding bij te snijden of een negatieve waarde om onder de afbeelding witruimte toe te voegen. Als de optie Met behoud van grootte is geselecteerd, voert u een positieve waarde in om de verticale schaal van de afbeelding te vergroten of een negatieve waarde om de verticale schaal van de afbeelding te verkleinen.

Op schaal brengen

Wijzigt de schaal van de geselecteerde afbeelding.

Breedte

Voer de breedte voor de geselecteerde afbeelding als een percentage in.

Hoogte

Voer de hoogte van de geselecteerde afbeelding als een percentage in.

Afbeeldingsgrootte

Wijzigt de grootte van de geselecteerde afbeelding.

Breedte

Voer een breedte voor de geselecteerde afbeelding in.

Hoogte

Voer een hoogte voor geselecteerde afbeelding in.

Voorbeeldveld

Toont een voorbeeld van de huidige selectie.

Oorspronkelijke grootte

Herstelt de oorspronkelijke grootte van de geselecteerde afbeelding.

Help ons, alstublieft!