OLE-object invoegen

Voegt een OLE-object in het huidige document. Het OLE-object wordt ingevoegd als een koppeling of een ingebed object.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Invoegen - Object - OLE-object.

Klik op de werkbalk Invoegen op

Pictogram

OLE-object

note

U kunt het klembord of slepen en neerzetten niet gebruiken om OLE-objecten naar andere bestanden te verplaatsen.

Lege en inactieve OLE-objecten zijn transparant.

Nieuw

Maakt een nieuw OLE-object aan gebaseerd op het objecttype dat u selecteert.

Objecttype

Selecteer het documenttype dat u wilt aanmaken.

Uit bestand

Maakt een OLE-object van een bestaand bestand.

Bestand

Kies het bestand dat u als een OLE-object wilt invoegen.

Bestand

Voer de naam in van het bestand dat u wilt koppelen of insluiten of klik op Zoeken, om het bestand te vinden.

Zoeken...

Zoek het bestand dat u wilt invoegen en klik vervolgens op Openen.

Koppeling naar bestand

Schakel dit keuzevak in om het OLE-object als een koppeling naar het originele bestand in te voegen. Als dit keuzevak niet is ingeschakeld, zal het OLE-object in uw document worden opgenomen.